ACTIVITEITEN

Duikteam Zwaardvis
BOOT
BOOT is de grootste watersportbeurs van Europa met een speciale afdeling voor de duiksport.Je moet er wel voor naar Düsseldorf, maar dan heb je ook wat.Wij gaan er elk jaar eind januari heen om de laatste ontwikkelingen in onze sport te zien, koopjes te scoren en voor sommigen om er ideeën op te doen voor een duikvakantie.
Duikteam Zwaardvis
HAMBURGERDUIK
DE HAMBURGERDUIK is traditioneel de opening van ons duikseizoen. We maken eerst een duik en daarna wordt de inwendige mens voorzien van hamburgers en friet uit puntzakken. Gebakken in een speciaal door ons ingehuurde mobiele frietkraam. Ook voor een warm en koud drankje wordt gezorgd.
Behalve het maken van een duik biedt deelname ook de gelegenheid om elkaar na de winter weer eens te zien afspraken te maken voor de komende maanden.
Duikteam Zwaardvis
ALGEMENE LEDENVERGADERING
Net als alle verenigingen hebben wij natuurlijk ook een ledenvergadering waarin het bestuur verantwoording over het gevoerde beleid aflegt aan de leden en .Wij bespreken het jaarplan en maken afspraken over de richting die we met de vereniging het komende jaar op gaan..Na de vergadering gaan we informeel verder onder het genot van een gezellige BBQ en een drankje.
Duikteam Zwaardvis
HET ZEELANDWEEKEND
Het ZEELANDWEEKEND vormt voor velen de afsluiting van hun eerste duikopleiding.
Zij kunnen dan voor het eerst kennis maken met duiken in het zoute water van de Grevelingen.
Meer gevorderde duikers gaan vaak naar de Oosterschelde (dieper, stromend water en dus ander leven in het water).

Het Zeelandweekend wordt i.v.m. de coronamaatregelen tot nader orde uitgesteld
Duikteam Zwaardvis
SPANJEREIS
Een week lang duiken - eten - slapen en natuurlijk veel gezelligheid in Spanje.We maken een deal met een duikschool en een hotel, de laatste jaren steevast in L'Estartit, even noord van Barcelona aan de Costa Brava.Voor de kust ligt een natuurgebied waar de Medes Eilanden het centrum van vormen en waar visserij uit den boze is. Dat levert een unieke onderwaternatuur op die je elders in Europa maar moeilijk vindt.
Duikteam Zwaardvis
SEIZOENAFSLUITING
We SLUITEN HET SEIZOEN af in AquaBest, onze huisplas. We doen dat met een duikje dat in het teken staat van het opruimen van de bodem op de plek waar in de zomer de festivals gehouden worden. Na de duik eten we met elkaar een soepje en drinken nog wat en natuurlijk kijken we terug op het afgelopen seizoen.
Duikteam Zwaardvis
IJSDUIKEN
Er zijn binnen de vereniging een aantal enthousiastelingen die een speciale opleiding gevolgd hebben waarin ze geleerd hebben onder het ijs te duiken.
Een bijzondere ervaring. Voor hen die dat kunnen wordt, als het weer dat mogelijk maakt een middag georganiseerd om nog eens zo'n bijzondere duik te maken of de opleiding daarvoor af te maken.
Duikteam Zwaardvis
ANDERE DUIKEN
Er worden door het jaar heen op initiatief van leden geregeld geregeld losse duiken georganiseerd. 
Die worden eerst in een Lijnsignaal of een nieuwsflits en daarna met de bijzonderheden in de ledensector bekend gesteld.